Banneri

FI MVA Shiroi'n Lumitähti "Pinja"

Pinja Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä

Syntymäaika: 8.10.2004

Isä: VALKONAAMAN RAJAVAHTI
Emä: FIN MVA SHIROI'N FAMI

Lonkat: B/A
Silmät: ok (03/2006 & 09/2008)

* * *

Pinja on luonteeltaan tosi ystävällinen, kiltti, sosiaalinen ja oikein "pieni energiapakkaus". Vauhtia riittää välillä kovasti, mutta Pinja kyllä osaa olla myös tosi rauhallinen, ja on erittäin tottelevainen. Huomiota pitäisi Pinjalle antaa paljon, varsinkin niitä ihania rapsutuksia. Pinja on myös varsinainen "halinalle". Haleja riittää, varsinkin lapsille! Lasten kanssa on kiva leikkiä! Pinja onkin erittäin ihmis- ja lapsirakas.

Harrastuksia meillä on ollut monenlaisia, mitä kulloinkin ehtii harrastamaan. Pitkät lenkit on aivan mahtavia Pinjan mielestä, varsinkin talvella on ihana juosta ja telmiä lumihangessa.

Agilityä olemme kokeilleet myös, mutta taisi se emäntä siitä innostua enemmän kuin Pinja. Tottelevaisuutta on myös harrastettu jonkin verran, lähinnä omaksi iloksi. Näyttelyissä olemme käyneet myös jonkin verran, Pinja on Suomen muotovalio.

 Nykyään Pinja viettää ansaittuja eläkepäiviä nauttien hellimisestä, herkuista ja ihanista lenkkeilytuokioista sekä muiden nuorempien sammarien touhujen seuraamisesta. Pinja on edelleen leikkisä ja jaksaa innostua nuorempien kanssa leikkimään ja esittelemään taitojaan kuinka leluilla leikitäänkään.

* * *

Näyttelyt:

1 x ROP
1 x VSP
3 x SERT
2 x VARA-SERT
2 x PN1
3 x PN2
2 x PN3
1 x PN4

Tuloksia