Banneri

Kennel

Kennel Snowylion's sijaitsee Isossakyrössä, Etelä-Pohjanmaalla. Asumme maalla omakotitalossa, jonka ympäristössä riittää runsaasti tilaa koirille juoksennella ja leikkiä niin paljon kuin ikinä haluavatkin!

Hymyilevään samojedinkoiralaumaamme kuuluvat tällä hetkellä Pinjan (Shiroi’n Lumitähti) tytär Snowylion's Amazing Enchantress "Seriina" ja poika Snowylion's Amazing Dazzler "Luca" ja  C.I.B FI & LT MVA Agrarium Cute Cheerful Cherie "Kiira", Agrarium Daa Daa Dear Daphne "Mette" sekä Kiiran tyttäret FI MVA Snowylion's B'My Bling Snowbelle "Viola" ja FI MVA Snowylion's B'My Snow Cinderella "Veera" ja Agrarium Every Day Must Be My Dream ”Eevi”.

Muistoissamme säilyy ikuisesti rakkaat leonberginkoiramme Uunikallion Rimpsevä Rosina "Rosina" ja Leijonamielen Iki Oma Helmi "Stella" ja samojedinkoira FI MVA Shiroi’n Lumitähti ”Pinja” sekä aivan ensimmäinen ihana samojedimme Pami, josta rakkaus samojedinkoiriin lähti.

Olen aina pitänyt eläimistä ja lapsuudessani kotonamme olikin lähinnä kissoja. Oman koiran sain v.-83, jolloin samojedinkoira Pami muutti kotiimme. Pami oli ihananluonteinen koira, iloinen, sosiaalinen ja olikin aina mukana minne sitten ikinä mentiinkään. Tästä lähti innostus samojedinkoiraan, ovathan ne aivan ainutlaatuisia, iloisia, rakastettavia hymynaamoja! Sen jälkeen kun jouduimme Pamista luopumaan, Pami eli 14-vuoden kunnioitettavaan ikään, kiinnostuin upeista leonberginkoirista. Ne hurmasivat upealla leijonamaisella olemuksellaan, ja kun kävimme Rosinan (Uunikallion Rimpsevä Rosina) kasvattajan luona Uunikallion kennelissä tapaamassa näitä ihania leoja, niin olin vakuuttunut että leonberginkoira se on jonka itselleni haluan, ja sen jälkeen oli pakko saada oma leonberginkoira. Rosina saapui uuteen kotiinsa v.1997 vähän ennen joulua. Voi sitä riemua ja iloa minkä Rosina mukaan toi! Rosina lähti sateenkaarisillalle helmikuussa 2012, ikävä on edelleen kova. Rosina oli todella ihana luonteeltaan ja niin viisas ja oppivainen. Rosina oli kyllä elämäni koira, suuri persoona! Rosina oli hoivaviettinen ja pentuna tästä hoivasta saivat osakseen pentuina niin Pinja, Stella, Luca ja Seriina kuin Kiirakin! Rosinan kanssa harrastimme monenlaista, mm. agilityä ja vepeä, kävimmepä joitain kertoja myös näyttelyissä.

 

Kiira ja pennut

 

Ajatus samojedinkoirasta kuitenkin kiehtoi edelleen ja niin saapui Shiroi'n kennelistä Vaasasta Pinja uuteen kotiinsa v.2004 loppuvuodesta. Pinja oli pieni pumpulinen karvapallo, joka vei kaikkien sydämen ihanalla luonteellaan ja olemuksellaan. Rosina otti Pinjan heti huollettavakseen ja Pinja oli onnellinen "uudesta emosta". Nämä kaksi tulivatkin aivan loistavasti toimeen keskenään! Pinjan kanssa ollaan harrastettu myös mm. agilityä sekä näyttelyitä.

Leonberginkoira Stella saapui Leijonamielen kennelistä lauman jatkoksi syksyllä vuonna 2006. Stellan menetimme yllättäen helmikuussa 2015, suru on ollut valtava. Stella oli erittäin iloinen ja leikkisä leonbergi, Stella otti innolla kotiväkensä sekä kaikki ystävänsä vastaan, rakastaen valtavasti lapsia! Stellan kanssa harrastimme monenlaista, pääasiassa Stella oli kuitenkin rakas perheenjäsen, joka oli kaikessa touhussa mukana.

Haave omista kasvateista toteutui kesällä 2009 kun kenneliimme syntyi Amazing -pentue! Tästä pentueesta kotiin jäivät Luca ja Seriina. Samojedilaumaamme ihastuttamaan saapui syksyllä 2011 suloinen Kiira Agrarium -kennelistä. Kesällä 2013 joukkoon saapui ihastuttava Mette, myöskin Agrarium -kennelistä! Tammikuussa 2015 syntyi Kiiran pennut, joista kotiin jäivät Veera ja Viola.  Agrarium kennelistä saapui myös ihastuttva Eevi-tyttö kesällä 2017. Liettuan tuontityttömme Taiga saapui kesällä 2019 Klajoklių Śuo -kennelistä. Laumamme tulee hyvin toimeen keskenään ja viihtyvätkin todella erinomaisesti toistensa kanssa!

Kaikkien koirien kanssa harrastamme ulkoilua sekä kaikkea muuta mukavaa yhdessä touhuamista. Käymme myös näyttelyissä silloin tällöin. Kaikki koiramme ovat erittäin rakastettuja perheenjäseniä!

Olen jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä: Suomen Kennelliitto, Suomen Samojedinkoirayhdistys ry, Pohjanmaan Samojedistit ry, Suomen Leonberginkoira-yhdistys ry, Pohjanmaan Leot, Seinäjoen Kennelkerho ja Vaasan Kennelkerho. Olen myös Pohjanmaan Samojedistit ry:n hallituksen jäsen vuodesta 2009 lähtien. Lisäksi olen suorittanut syksyllä 2007 Kasvattajan peruskurssin. Kennelnimen Snowylion's sain keväällä 2009.

 

Rotumääritelmät:

Samojedinkoirat

Leonberginkoirat

 

Tervetuloa kotisivuillemme!